Primarul Mihai Constantinescu Otcu a depus joi, 22 octombrie,  jurământul de investitură împreună cu noul Consiliu Local al comunei Sadova. Acesta le-a mulțumit locuitorilor care i-au acordat, într-un număr atât de mare, încrederea pentru un nou mandat și a dat asigurări că modernizarea comunei va continua.

Acesta şi-a exprimat convingerea că noul Consiliu Local va fi unul dintre cele mai performante şi a opinat că nu este relevantă apartenența consilierilor locali la un partid sau la altul atâta vreme cât scopul este comun: de a face ceva pentru comuna Sadova.

„Avem o echipă de oameni extrem de inimoşi, extrem de devotaţi şi extrem de motivaţi. Rezultatele muncii lor astăzi se văd pe stradă, se văd în investițiile pe care, împreună, le-am atras în comuna noastră. Așa să ne ajute Dumnezeu în continuare”, a transmis primarul Otcu.

Reamintim că în 27 septembrie, Mihai Constantinescu Otcu a fost reales primar comunei Sadova  cu votul a aproape 76% din numărul total al oamenilor care au mers la vot. În ceea ce priveşte componenţa noului Consiliul Local, PNL are 7 mandate.


Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.