Primarul Ion Lungu a declarat, în conferința săptămânală de presă de miercuri, 15 deecembrie, că municipiul Suceava a fost premiat la Gala Asociației Municipiilor din România aferentă anului 2021, organizată sub patronajul Președenției României, cu Diploma de Excelență în Gestionarea Eficientă a Deșeurilor.

Este al patrulea an consecutiv în care municipiul Suceava a câștigat un titlu de excelență, respectiv: în anul 2017, Excelență în Educație, în anul 2018, Excelență în Iluminat Public, în anul 2019, Excelență în Transport Public Electric, în anul 2020, nu a fost organizată gala, iar în anul 2021, Excelență în Gestionare Eficientă a Deșeurilor.

„De asemenea, am fost premiat personal cu o Diplomă de Excelență pentru 4 mandate consecutive de primar.

Mă bucur foarte mult pentru acest premiu primit pentru gestionarea deșeurilor, care vine ca o completare pentru clasarea pe locul patru la cele mai curate și verzi orașe din Romania, conform clasamentului publicat de Antena 3 în data de 29 noiembrie 2021. Avem un sistem modern de gestionare a deșeurilor cu cele 100 de platforme îngropate și 100 semiîngropate.

Vom face eforturi în continuare pentru a avea un oraș cât mai curat și cât mai verde”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.