O adolescentă de 13 ani din judeţul Bacău, care a dispărut de acasă în ziua de Crăciun, a fost găsită, duminică, de jandarmi, într-o zonă împădurită, la circa un kilometru de DN 11.

“Astăzi, 26 decembrie a.c., un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile “Alexandru cel Bun” Bacău, în timp ce se afla în misiune pe raza comunei Sănduleni, judeţul Bacău, au fost informaţi de către poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Sănduleni despre faptul că o fată de 13 ani a fost raportată dispărută din data de 25 decembrie a.c. Jandarmii au început căutările începând din zonele apropiate localităţii de domiciliu a fetei dispărute. După o oră de căutări şi în urma unei informaţii primite de la un localnic, jandarmii au găsit fata într-o zonă împădurită, la aproximativ un kilometru de Drumul Naţional 11, în apropierea satului Coman”, a informat, duminică seară, Jandarmeria Română.

Fata nu prezenta urme vizibile de violenţă, dar se afla în stare de şoc şi nu a putut povesti cum a ajuns acolo.

Conform sursei citate, au fost anunţaţi părinţii fetei, care au venit imediat acolo.

Adolescenta a fost predată poliţiştilor Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea împrejurărilor care au dus la dispariţia acesteia, relatează știrileprotv.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.