Duminică, 6 august, la orele 11:22, lucrătorii de poliţie din cadrul Biroului Rutier Suceava au fost sesizaţi cu privire la faptul că o adolescentă  din localitatea Bosanci s-a prezentat la Spitalul Judetean Suceava şi a solicitat acordarea de îngrijiri medicale ca urmare a leziunilor suferite în urma unui accident de circulatie în care a fost implicată singură în calitate de conducător al cvadriciclu de tip ATV, în seara zilei de 05.08.2023, la orele 23:30.

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, din Bosanci, a condus cvadriciclul de tip ATV din curtea unui bărbat din aceiași localitate pe o distanță de câteva sute de metri, iar la un moment dat a căzut pe partea carosabilă pe fondul pierderii echilibrului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a fetei, care s-a prezentat la Spitalul Județean Suceava la data de 06.08.2023, la orele 11 :40, pentru acordarea asistenței medicale. În urma investigațiilor medicale efectuate, i-a fost stabilit diagnosticul “TCC ușor.”

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.