La începutul lunii ianuarie, mai precis pe data de 5 ianuarie, la ora 15:16, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost  sesizată telefonic prin SNUAU-112 de către  M. Ion despre faptul că mama sa, M. Natalia a fost mușcată de un câine în timp ce se afla pe str. Calea Transilvaniei din mun. Vatra Dornei, jud. Suceava.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat următoarele:

M. Natalia s-a deplasat pe str. Calea Transilvaniei pentru a merge la părinți și în timp ce se afla pe drum, în drept cu societatea „Fan Courier”, s-a întâlnit cu  N. Mioara care locuiește în zonă și care plimba un câine în lesă extensibilă.

 M. Natalia ducea plase în mâini și când s-a intersectat cu câinele acesta a sărit la ea și a mușcat-o provocându-i leziuni la palma stângă.

   M. Natalia a fost transportată de familie la Spitalul municipal Vatra Dornei, pentru acordarea de îngrijiri medicale stabilindu-se diagnosticul: plagă muşcată regiune palmară stîngă, nu rămâne internată.

În cauză s-a întocmit dosarul penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de –„Neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”  și „Vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.