La începutul lunii ianuarie, mai precis pe data de 5 ianuarie, la ora 15:16, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost  sesizată telefonic prin SNUAU-112 de către  M. Ion despre faptul că mama sa, M. Natalia a fost mușcată de un câine în timp ce se afla pe str. Calea Transilvaniei din mun. Vatra Dornei, jud. Suceava.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat următoarele:

M. Natalia s-a deplasat pe str. Calea Transilvaniei pentru a merge la părinți și în timp ce se afla pe drum, în drept cu societatea „Fan Courier”, s-a întâlnit cu  N. Mioara care locuiește în zonă și care plimba un câine în lesă extensibilă.

 M. Natalia ducea plase în mâini și când s-a intersectat cu câinele acesta a sărit la ea și a mușcat-o provocându-i leziuni la palma stângă.

   M. Natalia a fost transportată de familie la Spitalul municipal Vatra Dornei, pentru acordarea de îngrijiri medicale stabilindu-se diagnosticul: plagă muşcată regiune palmară stîngă, nu rămâne internată.

În cauză s-a întocmit dosarul penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de –„Neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”  și „Vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.