În această dimineață, pe străzile din municipiul Suceava, a fost zărit autoturismul marca Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare SV-05-GCK pe care polițiștii suceveni în folosesc ca radar neinscripționat. După ce printre șoferi, autospeciala de poliție a devenit extrem de cunoscută, conducerea IPJ Suceava a luat decizia de a-i schimba înfățișarea. Culoarea Passat-ul a fost schimbată în totalitate dintr-un bleumarin închis într-un gri clasic.

Deși s-a încercat inducerea în eroare a șoferilor, participanții la trafic s-au dovedit a fi extrem de vigilenți și au desconspirat surpriza pregătită de polițiștii rutieri. Chiar dacă s-au chinuit să îi schimbe culoare, proprietarii au uitat să schimbe becurile din tipla de pe partea dreaptă, fiind oarecum un pericol pentru ceilalți șoferi, care seara pot confunda de la distanță mașina cu o bicicletă.

De-a lungul timpului, Passat-ul de Poliție a suferit mai multe modificări, schimbându-i-se numerele de înmatriculare de câteva ori (SV-29-ZEN →SV-03-EYW →SV-05-GCK). 

 

Sursa material și foto: Ziar de Suceava

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.