Vineri, 27 septembrie, la ora 19:24, E.M., din mun. Suceava, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, cumnata sa V.M., de 60 ani, tot din mun. Suceava, a căzut în beciul locuinței lui R.V., din com. Rădășeni, accidentându-se grav.

Din verificări s-a stabilit că la 27.09.2019, ora 17:30-18:00, V.M., ce se afla la o locuință a familiei sale în loc. Pocoleni, com. Rădășeni, a mers la locuința vecinului V.R., la solicitarea telefonică a acestuia, printr-o terță persoană, pentru a verifica dacă după plecarea de la domiciliu, de la ora 17:00, vecinul să nu fi uitat aragazul pe gaz, în funcțiune.

V.M. a mers pe holul bucătăriei de vară și a deschis ușa de acces de la scările beciului, unde era întuneric și din neatenție a căzut pe scări, suferind leziuni și rămânând acolo în stare de inconștiență mai mult de o oră.

A fost găsită de proprietar în jurul orei 19:15, când acesta a anunțat-o pe E.M., cumnata victimei, care a solicitat prin SNUAU 112 intervenția unei ambulanțe.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și două echipaje SMURD, care au acordat victimei primul ajutor și au scos-o din holul beciului, transportând-o la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „traumatism cranio-cerebral, fractură bază de craniu, otoragie și comă”, după care a fost transferată la Spitalul Județean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.