In noaptea de 31.07.2021-01.08.2021, între orele 20.00 – 03.00, polițiștii Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poluției Municipiului Suceava (SPR Șcheia, SPR Ipotești), Serviciului  Rutier și jandarmi de la I.J.J. Suceava, au acţionat în zona localurilor publice, cluburilor, barurilor și a restaurantelor din comunele: Pătrăuți, Dărmănești, Todirești și Șcheia, precum și pe traseele rutiere aferente, pentru prevenirea faptelor cu violentă, a actelor de contrabandă, menținerea ordinii publice și prevenirea accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool.

În cadrul raziei au fost legitimate 193 de persoane și au fost controlate 122 de autoturisme, fiind testați cu aparatul etilotest 41 de conducători auto.

De asemenea, au fost controlate 49 de unități economice.

Au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  12.430 lei.

Au fost reținute 6 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Pe raza comunei Pătrăuți a fost depistat un șofer în timp ce conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere, fiind întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea în flagrant a infracțiunii prevăzute de art. 335 al. 1 din C.P..

În zona discotecii din localitatea Todirești a fost identificatăo minoră de 15 ani din mun.Fălticeni. În urma verificării în bazele de date a rezultat faptul că aceasta figura ca dispărută din Centrul de Servicii Multifuncționale din mun. Fălticeni, din data de 15.07.2021, efectuându-se de către S.I.C. formalitățile de reintroducere a acesteia în centrul de plasament.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.