După moartea lui Matias, un copil de 8 luni diagnosticat cu meningo-encefalită la Spitalul Județean Suceava, în mediul on-line a apărut o nouă petiție care încearcă să strângă semnături pentru a se face dreptate în acest caz.

„Un îngeraş de doar 8 luni s-a stins din viaţă din nepăsarea medicilor din Suceava. Ajuns la spital cu temperatura 39, părinţilor li s-a spus că este din cauza erupţiei dentare, însă mititelul era cu mult mai bolnav, după ce a făcut convulsii şi a intrat în come, cu chiu cu vai mititelul a fost transportat la spitalul din Iaşi, unde din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Mămici, tătici şi bunici vă rog din suflet semnaţi petiţia pt a face dreptate în cazul acestui îngeraşi. Haideţi să nu mai lăsăm măcelari pe post de Doctori în spitalele ţării noastre.

Spuneţi NU incompetenței medicilor. Refuzaţi să fiţi coibai şi să vă lăsaţi copiii pe post de cobai , în spitalele din România”, transmite textul petiției.

Copilul a intrat în stop cardio respirator la aproximativ 15 minute după decolarea elicopterului care îl transporta către spitalul din Iași, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul SMURD a declarat decesul acestuia.

Petiția este disponibilă la adresa http://www.petitieonline.com/dreptate_pt_micutul_mattias și a adunat deja peste 17.000 de semnături în numai 24 de ore.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.