Maria Pleșca, primarul comunei Voitinel, a declarat joi, 20 iulie, la Strânsura de pe Dealul Leahului, eveniment la care a participat, pe lângă sutele de oameni dornici să petreacă, și deputatul PSD de Suceava George Șoldan. Ea a ținut să sublinieze că tânărul Șoldan este alături de oameni și face lucruri bune în toate comunitățile. În fapt, edilii se pot baza pe el oricând, iar datorită acestui fapt, primărița de la Voitinel își dorește ca George Șoldan să intre în cursa pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Suceava în anul 2024.

„George Șoldan este un deputat care își dorește într-adevăr să fie alături de oameni, să facă lucruri bune în toate comunitățile. Putem să ne bazăm pe el oricând, toți primarii din județul Suceava. Și ca să dau puțin din casă: Mi-aș dori să fie candidatul la președinția Consiliului Județean Suceava în anul 2024. Mi-aș dori pentru că știu că va face lucruri bune pentru acest județ”, a menționat primarul Maria Pleșca, care a mai spus că tânărul parlamentar are o activitate admirabilă, cum ar trebui să aibă toți parlamentarii.

La rândul său, George Șoldan a ținut să-i mulțumească primăriței de la Voitinel pentru toată susținerea pe care i-a acordat-o în cariera sa politică și a asigurat-o că, în calitatea sa de deputat, va sprijini, la rându-i, toate proiectele de dezvoltare a localității.

„Sunt aici, la doamna Pleșca, într-un fel acasă, pentru că doamna primar a fost alături de mine încă de la începutul carierei mele politice, a fost unul dintre primarii care m-au sprijinit foarte mult și trebuie să recunosc că uneori poate datorită doamnei primar m-au sprijinit și alți primari din zonă, fiindcă doamna primar este un exemplu de om care face administrație pentru cetățeni și, automat, este un bun sfătuitor și pentru edilii vecini. Doamna primar, știu că aveți proiecte pe PNI «Anghel Saligny», încerc și eu într-un fel sau altul să fiu alături de dumneavoastră, dacă vă pot ajuta, știu că urmează alte drumuri de asfaltat în comuna Voitinel. De fiecare dată când mă întâlnesc cu dumneavoastră îmi spuneți de noi și noi proiecte pe care le aveți, nu înțeleg unde le puteți implementa pe toate în Voitinel, fiindcă toată lumea vă laudă și toată lumea spune că s-a făcut cam tot ce trebuia de făcut într-o comună în 2023, o comună europeană și o comună care este un exemplu pentru celelalte localități din județ. Felicitări doamna primar! Vă mulțumesc mult de invitație și sper să vă puteți baza dumneavoastră pe mine așa cum și eu m-am bazat pe dumneavoastră. Mulțumesc din suflet!”, a spus deputatul George Șoldan, la evenimentul de la Voitinel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.