În municipiul Rădăuți, în urma contorizării voturilor de către Biroul Electoral Central,  PNL a obținut 3 154 de voturi, PSD 2 324 iar Alianța 2020 USR PLUS a obținut 2 036 de voturi.

Primarul municipiului Rădăuți, social democratul Nistor Tatar, a declarat că cetățenii urbei și-au spus cuvântul, însă este important, totuși, că PSD a ieșit pe locul al doilea. De altfel, primarul Rădăuțiului a precizat că oamenii s-au alăturat tendinței din țară și au dat votul partidelor de dreapta.

„Trebuie să vedem exact de ce s-au întâmplat lucrurile astfel, pentru că trebuie să luăm toate măsurile necesare pentru alegerile următoare. Nu învinovățesc pe nimeni din conducerea partidului, pentru că este o tendință de țară. Eu am făcut multe proiecte pentru Rădăuți și pentru rădăuțeni și voi mai face și altele până îmi expiră mandatul, dar până una alta, rădăuțenii și-au spus cuvântul”, a declarat primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar.

În ceea ce privește răsturnarea situației pentru alegerile următoare, PSD are mult de muncă, întrucât semnalul de alarmă a fost tras deja la europarlamentare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.