Poliţiştii Postului de poliție Dorna Arini au fost sesizați miercuri, 04 iunie, despre faptul că pe DC Cozăneşti din localitate, s-a produs un accident auto soldat cu pagube materiale.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani din localitate, fără permis de conducere, a condus autoturismul, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus de proprietarul acestuia, un localnic de 35 ani, care se afla în autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de conducătorul auto pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului” și față de proprietarul mașinii pentru „încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere sau se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.