Sesiunea de depunere a dosarelor în cadrul Programului Rabla a fost prelungită recent de Administrația Fondului pentru Mediu, însă numai pentru persoanele fizice. Mai exact, potrivit instituției, acestea au posibilitatea de a-și casa mașinile vechi până la sfârșitul acestei luni.

Sesiunea de înscriere în vederea acceptării proprietarilor persoane juridice sau operatori economici fără personalitate juridică în cadrul „Programului Rabla” a fost prelungită recent de Administrația Fondului pentru Mediu, printr-o dispoziție internă.

Concret, potrivit documentului, persoanele juridice vor putea depune dosare în continuare, până la data de 30 septembrie, deși termenul limită inițial era 31 august.

Conform informațiilor publicate de AFM, 820 de dosare au fost depuse de persoanele juridice și instituțiile publice până în prezent. Persoanele juridice și instituțiile publice care au fost respinse până acum au posibilitatea de a depune un nou dosar de finanțare, în vederea participării la Program, la sediul AFM, până la data de 30 septembrie 2013.

Lista persoanelor juridice și a instituțiilor publice care au fost acceptate și respinse în Program, este publicată pe site-ul AFM, la secțiunea aferentă Programului.

Sesiunea de distribuire a tichetelor valorice în cadrul Programului Rabla 2013 a început încă din 10 iunie, termenul limită inițial de depunere a dosarelor fiind 31 august 2013.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.