Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a primit rezultatul evaluării celui de-al doilea proiect depus pe Axa 13.1 – „Creşterea calităţii vieţii în oraşul Siret prin cultură, educaţie permanentă şi spaţii urbane moderne ” .

În urma evaluării, acest proiect este propus spre finanţare. Este un proiect integrat depus în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava. Toate investiţiile se vor realiza în Siret. Valoarea proiectului este de 5,2 milioane de euro”, a precizat Adrian Popoiu.

Potrivit edilului, obiectivele proiectului sunt reabilitarea muzeului din Siret, reabilitarea parcurilor din centrul oraşului Siret, construirea unui Centru Educaţional pentru Învăţare Permanentă, dar și construirea unei parcări de 50 de locuri în centrul oraşului, pe strada Sucevei.

Proiectul a fost trimis la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru verificare precontractuală şi întocmirea contractului de finanţare. Sperăm ca cel târziu în luna octombrie să semnăm contractul de finanţare şi să demarăm licitaţiile”, a transmis primarul Adrian Popoiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.