Primarul Ilie Boncheș a anunțat că municipiul Vatra Dornei a fost selectat pentru finanțarea a 3 proiecte cu finanțare 100% nerambursabilă în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre cel de renovare energetică moderată a clădirii Bibliotecii Municipală „G.T. Kirileanu”, a cărui valoare se ridică la 1.715.462,496 de lei. Totodată, de un astfel de proiect va beneficia și clădirea Muzeului de Științe ale Naturii și Cinegetică. Valoarea acestui proiect se ridică la 1.286.596,87 de lei.
Tot cu finanțare europeană, va fi implementat și proiectul „Sistem inteligent de management urban în municipiul Vatra Dornei”, al cărui valoare totală este de  3.692.025,00 de lei.
„Cele trei proiecte au o valoare totală de aproape 6,7 milioane de lei, bani europeni, ce vor fi investiți în modernizarea orașului nostru. Sper ca în cel mai scurt timp să fie îndeplinite toate procedurile legale, astfel încât să poată fi demarate efectiv lucrările”, a spus primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.