Candidatul PRO ROMÂNIA la Primăria Municipiului Suceava, Florin Sinescu, a avut, în ultima perioadă, mai multe întâlniri cu cetățenii cartierelor din Suceava. Acesta a prezentat în cadrul unei conferințe de presă principalele probleme semnalate de suceveni, Sinescu exprimându-și, la rândul său, dezamăgirea că bugetul municipiului nu răspunde nevoilor oamenilor.

În cartierul Ițcani, candidatul PRO ROMÂNIA a înțeles că, în mare, situația e aceeași cu cea de acum mulți ani.

„Din păcate vorbim despre un cartier uitat de lume și de autorități, de peste 30 de ani de zile. Lucrurile nu s-au schimbat cu excepția câtorva pete de asfalt, care au astupat câteva gropi. Avem aceeași imagine tristă, iar foarte mulți cetățeni de acolo se plâng de nivelul investițiilor din ultimii ani. Mai mult decât atât, mai nou, în piața din Ițcani ajung tot felul de elemente ce au rămas din piața din Burdujeni și Piața Mică. Oamenii se plâng și de câinii vagabonzi, trotuare și iluminat public”, a transmis Florin Sinescu.

SELFIE ÎN IȚCANI

O replică memorabilă a fost dată de un cetățean din acest cartier care a spus că în Ițcani e atât de urât încât nu ai unde „să-ți faci un selfie”.  Astfel, nici reacția candidatului nu a încetat să apară.

„Noi am inițiat deja o pagină de Facebook care se cheamă «Selfie în Ițcani», unde sunt deja postate mai multe fotografii care arată fața cartierului cu adevărat și delăsarea primarului Lungu pentru acest cartier. Eu cred cu tărie că acești oameni merită o altă abordare”, a conchis Florin Sinescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.