Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar cu toții ne gândim la mâncărurile pe care ne dorim să le punem pe masă de Crăciun. Urmează, fără dar sau poate, o perioadă foarte aglomerată, dat fiind faptul că o masă bogată de sărbători necesită foarte mult efort pentru a găti fiecare preparat în parte.

Nu toată lumea dispune însă de timpul, talent, răbdare și inspirație pentru a pregăti o masă bogată de sărbători, însă cu toate acestea nu poți face sărbătorile de iarnă fără să iei masa cu familia, bucurându-vă de preparatele tradiționale atât de îndrăgite de către români și nu numai.

Ce e de făcut în acest caz? Ei bine, soluția este simplă. Profiți de oferta de platouri pentru sărbătorile de iarnă pe care restaurantul Ospăț La „Băeșu” o are,  iar astfel te poți bucura de Crăciun și Revelion, la o masă plină cu bunătăți, fără a depune vreun efort în acest sens.

Platourile de sărbători, accesibile și gustoase

Tot mai multe persoane aleg să comande platouri pentru sărbătorile de iarnă, iar asta deoarece timpul este tot mai puțin, așa că adesea primează confortul. Există cu siguranță o mulțime de motive pentru a avea în vedere oferta restaurantului Ospăț La „Băeșu” în perioada sărbătorilor de iarnă. Iată câteva dintre ele:

Ai de unde alege!

Numeroase platouri îți sunt propuse de Chef Băeșu, dintre care nu lipsesc preparatele tradiționale, menite să îți încânte papilele gustative. Întreaga familie precum și invitații se vor bucura de decizia ta de a alege să comanzi un platou cu preparate pentru sărbătorile de iarnă.

În plus, acestea se pot dovedi a fi o soluție excelentă chiar și atunci când organizezi o petrecere, caz în care nu te poți ocupa de pregătirea unei cantități mari de mâncare.

Poți opta pentru platou pescăresc, pentru platoul flămândului sau, de ce nu, pentru un platou cu fructe de mare. Indiferent care sunt preferințele tale gastronomice, cu siguranță vei găsi un platou pe gustul tău, iar asta deoarece oferta este foarte variată.

Găsești toate platourile și bucatele pe care restaurantul Ospăț „La Băeșu” le pregătește pentru sărbătorile de iarnă pe pagina de Facebook a restaurantului.

Mai mult confort, mai puțină dezordine

Oricât de mult te-ai strădui să păstrezi curățenia înainte de sărbători, gătitul îți poate strica toate eforturile. Este imposibil să gătești fără să faci dezordine, iar acesta poate fi, de asemenea, un motiv foarte bine întemeiat pentru a avea în vedere comandarea unui platou cu mâncare pentru sărbătorile de iarnă.

În plus, te bucuri de mai mult confort, deoarece toată oboseala pe care pregătirea mâncării o necesită va fi evitată, ceea ce te va încânta fără dar sau poate.

Costuri accesibile

Dacă iei în calcul prețurile pentru achiziționarea ingredientelor, efortul depus precum și costurile pentru utilități, concluzia nu poate fi alta decât aceea că achiziționarea unor platouri pentru sărbători se dovedește a fi cea mai bună alegere. Iar prețurile pe care platourile propuse de restaurantul Ospăț „La Băeșu” te vor convinge că merită să faci această alegere.

Comenzile trebuie făcute cu cel puțin 24 de ore înainte, astfel încât platourile să poată fi pregătite în cele mai mici detalii, cucerindu-te apoi cu un gust ca la mama acasă!

Mai mult decât atât, trebuie să ai în vedere și evenimentul organizat la restaurantul Ospăț „La Băeșu” pentru a marca trecerea în 2022. Ai parte de un revelion pe cinste, cu o mulțime de bucate alese, muzică de bun gust și chiar un concurs foarte interesant pentru toți cei interesați.

Poti comanda la numarul de telefon – 0755.260.961  sau prin intermendiul paginii de facebook:
Restaurant Ospăț La „Băeșu” – https://www.facebook.com/Restaurant.Ospat.la.Baesu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.