Nemulțumit, probabil, de felul în care a debutat 2015, patronul de la Casa Vatră din Rădăuți a socotit că e cazul să-i mai dea o șansă, astfel că sâmbătă 10 ianuarie, a mai organizat un Revelion.

Ingredientele acestui eveniment au fost meniul inspirat, muzica bună și o organizare excelentă, iar ideea de a oferi celor care au pierdut Revelionul o șansă de a-l petrece s-a dovedit inspirată, peste 30 de oaspeți ocupând spațiul destinat uzual cafenelei Mon Cafe din Casa Vatră. Sosiți în jurul orei 21:00, participanții au petrecut, în adevăratul sens al cuvântului, până la ora 4:00 a dimineții de duminică.

Dacă în orașele mari se organizează Revelionul Ospătarilor, există și în orașele mici mulți oameni care în noaptea dintre ani muncesc sau asigură permanența în diverse locuri. La asemenea oameni s-a gândit Dan Vatră și inițiativa lui s-a bucurat de succes. Au fost și momente speciale, la revelionul de care vorbim fiind adusă și o mireasă furată de la nuntă, dar, pe lângă meniul special, cu adevărat de Revelion, baza a fost atmosfera destinsă, prietenească care și-a găsit locul acolo.

Muzica a fost asigurată de Dj Mido, pe numele său Dorel Mihoc și de cântăreața de muzică populară Manuela Pohoață care au contribuit foarte mult la antrenul creat. Specialitatea casei la Dj Mido este adaptarea imediată a muzicii la preferințele publicului, iar el însuși este un capelmaistru al distracției. Manuela Pohoață a dovedit că are un repertoriu potrivit unei asemenea petreceri, contribuția ei fiind importantă pentru veselia invitaților.

În rest, mâncare rafinată, băuturi diverse și de bună calitate și un serviciu ireproșabil. Mă întreb de ce asemenea Revelioane bis nu se întâmplă și în alte orașe? Să nu existe în Suceava 50-60 de amatori de Revelion, din oricare motive? Lipsește organizatorul, sau cei din Rădăuți au alt chef de viață decât ceilalți? Întrebările rămân, viața merge înainte indiferent dacă anul a început pe 1 sau 11 ianuarie, sau va începe pe 1 februarie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.