Ruxandra Dragomir a vizitat-o, vineri, pe prietena sa, Elena Udrea, în arestul Poliţiei Capitalei.

Ruxandra Dragomir a venit la arestul Poliţiei Capitalei în ziua în care sunt permise vizitele. I-a adus un buchet de flori, dar şi mai multe caserole, cel mai probabil cu mâncare.

“Până şi vremea plânge că Elena este aici”, a spus fosta tenismenă înainte de a intra în sediul arestului.

Ruxandra Dragomir a vizitat-o pe Elena Udrea în închisoare şi vinerea trecută, declarând la ieşire că fosta sa şefă de partid este la fel de puternică cum a fost şi până acum.

“A fost o vizită obişnuită. Am găsit-o la fel de tonică, de puternică. Aşa cum a fost şi ieri. Ceea ce am şi văzut în declaraţiile avocatului, confruntările au fost demolate. Domnul Grădean a recunoscut că i-a dat o geantă domnului Nastasia, dar nu avea destinaţia Elena Udrea. Geanta s-a oprit la domnul Nastasia. Ştefan Lungu a recunoscut că s-au făcut nişte plăţi dar Elena Udrea nu a ştiut şi nu a cerut niciodată să facă acele plăţi. Toate acele denunţuri au fost demolate. Am spus de la bun început că acest arest preventiv este un abuz, denunţurile sunt mincinoase. Am încredere în Elena, eu am crezut în ea şi mă bucur că aceste denunţuri nu şi-au atins scopul. Practic acele denunţuri au fost demontate, demolate şi a-ţi văzut foarte bine ce s-a întâmplat”, a declarat Ruxandra Dragomir, scrie România TV.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.