Sâmbătă, 15 mai, ora 20.07, lucrătorii din cadrul  SPR 7 Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat s-a electrocutat și este în stare de inconștiență.

Apelanta locuiește împreună cu membrii familiei în comuna Baia, iar la data de 15.05.2021, soțul acesteia B. A. a efectuat lucrări de amenajare a unui beci împreună cu câțiva vecini.

După terminarea lucrărilor, în jurul orei 20.00, numitul T. M., de 45 ani, din localitate, care a participat anterior la efectuarea lucrărilor de amenajare, s-a deplasat la fântâna gospodăriei pentru a lua apă, moment în care și-a pierdut cunoștința și a căzut jos.

Persoanele aflate de față au solicitat sprijin prin intermediul S.N.U.A.U. 112 sesizând starea de inconștiență a numitului T. M. și că acesta a fost electrocutat, deoarece în vecinătatea locului unde acesta a căzut se afla un cablu electric de la o betonieră ce fusese folosită la efectuarea respectivelor lucrări.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de urgență din cadrul S.A.J. Suceava, care i-a acordat îngrijiri lui T. M. și care l-a transportat la Spitalul municipal Fălticeni pentru investigații.

Cu ocazia intervenției și din declarațiile verbale ale persoanelor aflate de față, ale apelantei și soțului acesteia, precum și a numitului T. M., a reieșit faptul că acesta avea obiceiul să  consume în cantități excesive băuturi alcoolice, iar de circa 4 zile s-a lăsat și urmează un tratament cu vitamine și calciu, iar din această cauză a intrat în sevraj etanolic combinat cu crize comițiale, pentru care a intrat în stare de inconștiență și a căzut. Nu a fost victima unei infracțiuni și nici nu s-a electrocutat.

În funcție de evoluția stării de sănătate a numitului T. M. și a zilelor de îngrijiri medicale se va dispune în consecință, cazul rămânând în atenția lucrătorilor P.P. Baia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.