Joi, 26 decembrie, la ora 01.06 patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei Mun. Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie a fost lovită de un bărbat.

Din verificările efectuate și din declarațiile victimei V.I., de 24 de ani, din mun. Rădăuți, a rezultat faptul că în seara de 25 decembrie 2019 aceasta s-a deplasat la locuința unui prieten, situată pe raza mun. Rădăuți, pentru a sărbători Crăciunul. În acel loc se mai afla și tatăl acestuia, respectiv R.C., de 72 de ani, tot din localitate. După mai mult timp, în jurul orei 01.00, timp în care cei trei au consumat împreună băuturi alcoolice, pe fondul unui conflict spontan, R.C. a lovit-o pe V.I., moment în care aceasta a fugit din curtea locuinței.

Aceasta a  fost transportată la Spitalul Mun. Rădăuți unde după consultul de specialitate a primit următorul diagnostic: „agitație psihomotorie, halenă etanolică, stare de ebrietate” fiind ulterior transferată la Secția de Psihiatrie.

Persoana vătămată a precizat verbal că se va prezenta la o dată ulterioară la sediul Poliției Mun. Rădăuți pentru a depune plângere scrisă împotriva lui R.C..

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.