Uneori independența financiară este greu de obținut din varii motive. Unele femei se complac în relații toxice doar pentru că nu au curajul de a porni pe alt drum și nici nu au resurse să plece, altele lucrează la job-uri care le sleiesc de puteri, de sănătate fizică și psihică, doar pentru a supraviețui de la lună la lună, altele se confruntă cu depresia. Iar cei care au trecut prin asta știu că uneori sunt săptămâni sau chiar luni la rândul când nu poți ieși din casă, nu te poți ridica din pat, nu te poți îngriji și mânca. Deci dacă nu pot să funcționeze în mod normal, este clar că a merge zilnic la un job pe care-l mai și urăsc este tortură.

Situații sunt multe care împiedică femeile din România de a duce un trai decent, de a-și mai putea permite și anumite răsfățuri, poate o mașină nouă sau o locuință a lor. Și dacă mai luăm în considerare și discriminarea care este în floare în aproape toate domeniile de lucru, e cu atât mai greu să găsești un job unde să fii și apreciat la adevărata valoare.

Dar toate acestea se pot opri aici pentru femeile care vor în sfârșit să spună că își iubesc viața pe care o au. Independența financiară și fericirea pot începe printr-o carieră la Prime Studios.

 

De ce acest studio și nu altul?

 

Prime Studios este un studio de videochat din Bucuresti, dar este diferit de celelalte. Aici modelele, fie că au venit cu experiență anterioară sau nu, au realizat într-adevăr ce înseamnă luxul și fericirea. Condițiile de lucru sunt excelente, nu vei fi stresată, nu ești obligată să faci nimic din ce nu vrei, fiindcă tu ești propria ta șefă în conversațiile online cu membrii. Toate modelele de aici sunt sănătoase atât fizic, cât și psihic, tocmai fiindcă este un job ce îți oferă libertatea deplină de a fi tu însăți. Nu este nimic epuizant, ba mai degrabă este relaxant, socializezi toată ziua, înveți lucruri noi și utile atât de la personal, cât și de la membri, practic te distrezi toată ziua și faci bani. Dar nu la nivelul salariului minim pe economie, ci chiar dublu. În prima lună de activitate aici primești un bonus de 500$, iar dacă aduci și o prietenă în echipă primești alt bonus de 200$ după prima ei lună de muncă.

Când vine vorba de angajari videochat Bucuresti, Prime Studios chiar se află în top. Echipa Prime Studios își motivează constant modelele, iar să faci cât mai multe ore online este doar în interesul tău. Pe lângă salariul fix ai posibilitatea de a câștiga comisioane substanțiale. Iar dacă nivelul tău de implicare este mare și ești modelul cu cele mai multe ore petrecute online, la final de lună Prime Studios te trimite în city break-uri. Astfel ai și posibilitatea de a călători, de a descoperi lumea, de a face tot ce ai amânat până acum. Iar anual, ai posibilitatea de a câștiga o operație estetică la alegere la unul din cabinetele cu care colaborează.

 

Criterii de angajare și alte informații

 

Prime Studios caută modele dezinvolte, creative și cu o personalitate plăcută. Ei își formează modelele după propriile lor standarde, deci chiar dacă ai experiență sau nu, fiecare model primește traininguri, iar cu fiecare lună veniturile tale vor crește. Criteriul de angajare aici este să stăpânești bine limba engleză, fiindcă membrii sunt de diferite naționalități, deci trebuie să puteți purta conversații. Însă, nu este un criteriu ce le exclude pe cele ce nu știu această limbă, fiindcă Prime Studios oferă 3 luni de cursuri gratuite de limba engleză, iar la cerere se pot prelungi.

 

După 3 luni lucrate aici, un model ce nu are multă experiență va avea un venit de aproximativ 10000 lei, un model de talie medie va avea un venit de minim 15000 lei, iar un model care alocă mult timp conversațiilor, care știe exact pe ce să se plieze pentru ca discuțiile cu membrii să fie cât mai fructuoase și interesante, poate ajunge la un venit de 25000 lei. Contractul este 100% legal și beneficiezi de toate avantajele ca și salariat. Nu trebuie să-ți faci griji că te văd cunoscuții sau familia, fiindcă odată ce îți este activat propriul cont, tu ai posibilitatea de a face setările pe care le vrei privind confidențialitatea. Vei putea restricționa singură pe cine vrei.

Dacă ești interesată de o carieră la Prime Studios, de câștiguri fabuloase ce-ți vor permite să-ți îndeplinești toate visele, atunci nu mai aștepta! Fii fericită și independentă cu ajutorul echipei Prime Studios.

Contact: 0725 165 944

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.