Şedinţa extraordinară de Consiliu Local care trebuia să aibă loc astăzi, pe tema asigurării finanţării echipei de handbal Universitatea Suceava, nu mai poate avea loc.

În absenţa avizului de legalitate din partea secretarului de Consiliu Local şi a raportului de specialitate al primarului, şedinţa nu a mai putut fi convocată, pentru că singurul proiect de pe ordinea de zi nu avea cum să fie discutat.

Consilierii PDL, care au iniţiat respectivul proiect, de asociere a municipalităţii cu echipa de handbal a cărei finanţare din bani publici a fost „tăiată” printr-o decizie a Curţii de Conturi, consideră că proiectului i s-a căutat „nod în papură”.

Liderul grupului PDL din Consiliul Local, lucian harsovschi, a precizat că indiferent dacă proiectul va primi sau nu avizul primarului, acesta va ajunge să fie discutat în Consiliul Local:

„Dacă în 30 de zile de la depunere nu are avizul de specialitate al primarului, proiectul poate fi oricum discutat. Din păcate va intra în şedinţa ordinară de la finele lunii octombrie”.

Fără această ședință, echipa de handbal CS Universitatea Suceava nu mai poate avea acces la finanțare de la bugetul local.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.