Pe 17 aprilie, Shopping City Suceava aniversează 7 ani de la deschidere, iar de ziua noastră, tu primești toate cadourile. Fidelitatea clienților va fi răsplătită în această zi specială, cu sute de premii instant, constând în vouchere de cumpărături, abonamente la dans, produse speciale pentru încălțăminte, accesorii și cosmetice.

Primii 400 de clienți care se vor înscrie la tombolă vor fi norocoșii câștigători ai premiilor puse în joc: vouchere Splend`or în valoare de 150 lei, vouchere Kendra în valoare de 50 lei, vouchere Noriel în valoare de 20 lei, produse de întreținere pentru încălțăminte oferite de Deichmann, vouchere de cumpărături în valoare de 20 lei, 30 lei, 50 lei și 100 lei oferite de Shopping City Suceava, precum și accesorii și cosmetice Avon. Toate aceste premii pot fi câştigate în cadrul tombolei ”De ziua noastră, tu primești cadourile!” de către clienţii care fac cumpărături de minimum 150 lei pe bonuri cumulate sau pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava. Aceştia trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la „roata norocului” şi să afle ce premiu au câştigat.

Timp de 7 ani, Shopping City Suceava a răsplătit cu fiecare ocazie fidelitatea clienților, prin concursuri şi tombole cu premii valoroase: de la vouchere de cumpărături, mobilier și electrocasnice, până la autoturisme sau vacanțe alături de familie.

Sunt 7 ani de când suntem alături de voi pentru a vă oferi mai mult shopping şi mai multă distracţie, într-o singură destinaţie. Sunt 7 ani de realizări, în care am organizat sute de evenimente în premieră, dar și mii de acțiuni tematice. Ne-am implicat în susținerea educației şi ne-am bucurat împreună cu voi de spectacole, concerte şi acţiuni caritabile sau culturale de excepţie, oferindu-vă întotdeauna experiențe memorabile. Suntem într-o continuă creștere și schimbare, aducând mereu în fața clienților, o gamă variată de produse potrivite pentru toate gusturile, un avantaj important fiind brandurile naţionale și internaționale în exclusivitate în Suceava: New Yorker, Orsay, Benvenuti, Takko Fashion, Mustang, KFC, Noriel, dar și Decathlon – cel mai mare retailer de articole sportive din Europa. De asemenea, pasionații de mobilă, decorațiuni și electrocasnice găsesc cele mai bune opțiuni la Mobexpert, Media Galaxy sau Flanco, iar de 7 ani, hypermarketul Carrefour se află printre preferințele de top ale sucevenilor grație varietății de produse de calitate comercializate. De-a lungul timpului ne-am extins oferta de facilități prin servicii de curățătorie, croitorie și înfrumusețare la cele mai bune standarde.

În prezent, ne bucurăm de un grad de ocupare de 99%, deschizând numai în ultimul an peste 10 noi locații de shopping: Coccodrillo, Ghio`s, Mustang, restaurantul Trattoria di Matteo, Rosini Design, Nobilia, Imperial Look, spălătoria și curățătoria Crizantema, Olympic Amphora, Space Optic, dar și unele care urmează să intre pe piața suceveană.

În toată această perioadă, am devenit destinația principală de distracție în familie din oraș și am creat un spațiu dedicat iubitorilor de cumpărături. Pentru ca ne-ați fost alături si v-ați implicat constant în toate proiectele noastre, vă mulțumim!

Shopping City Suceava – 7 ani de cumpărături și distracție în familie

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.