Europarlamentarul Siegfried Mureșan a fost sâmbătă, 2 noiembrie, la Sucevita. Acesta a participat la o întâlnire cu primarii și aleșii locali PNL din zona Rădăuți. Înre subiectele abordate, Mureșan a vorbit și despre Spitalul Județean Suceava. Acesta a lăudat administrația județeană și locală și le-a dat drept exemplu tuturor celor prezenți la întâlnire.

„Am fost la Spitalul Județean Slatina și oamenii m-au întrebat «putem avea și noi un spital ca cel de la Suceava?» Eu le-am răspuns că «se poate! Dar trebuie să faceți și voi ce au făcut sucevenii! Să puneți un om gospodar la conducerea Consiliului Județean!». Același lucru îl întreabă oamenii și în Neamț:«de ce spitalul din Suceava e primul în multe clasamente și cel din Neamț nu?»”, a spus europarlamentarul Siegfried Muresan.

Acesta a precizat că Suceava poate fi dat drept exemplu pozitiv în toată țara, înrucât aici, lucrurile evoluează într-un ritm alert. Mureșan a subliniat că România are nevoie de oameni gospodari care să conducă și să se implice așa cum o fac cei de la Suceava.

„În luna aprilie am fost în județul Suceava și am fost la Spital. Era un șantier. Domnul Flutur îmi povestea atunci că doar în urmă cu un an începuseră lucrările, iar acolo nu era nimic, iar pe 16 octombrie, domnul Flutur și domnul președinte Klaus Iohannis au inaugurat corpul nou al spitalului. În România avem nevoie de oameni gospodari în Guvern, la Consilii Județene și la Primării și pentru asta trebuie să ne batem”, a conchis Siegfried Muresan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.