Un echipaj mixt poliție-jandarmi, în timp ce acționa pe DN 17, în afara localității Șcheia, marți, 26 iulie, la ora 00:15, a observat o autoutilitară care se deplasa pe direcția Șcheia – Stroiești și care, după ce a trecut de autospeciala poliției, a efectuat viraj la stânga și a părăsit partea carosabilă, mergând pe un drum de câmp.

În cauză, s-a procedat la urmărirea autoutilitarei pe o distanță de circa 100 metri, ocazie cu care, la volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din comuna Șcheia, care a declarat faptul că, nu are asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost îndrumat să se deplaseze la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, moment în care, acesta a devenit agresiv verbal și fizic, opunând rezistență, motiv pentru care, a fost imobilizat și încătușat, după care a fost condus la spital, unde, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.