Miercuri, 12 mai, la ora 13:42, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către şoferul TPL Suceava, cu privire la faptul că în jurul orei 13.40, o persoană de sex masculin a decedat în timp ce se afla în interiorul autobuzului care se deplasa pe strada Calea Unirii, aflându-se în apropierea staţiei TPL denumită generic „Sala Sporturilor”.

În jurul orei 13.00, C. Constantin, de 74 de ani, din municipiul Suceava, s-a deplasat in cartierul Obcini. Ulterior, C. Constantin s-a deplasat în staţia TPL Obcini de unde s-a urcat în autobuz, urmând să coboare în staţia Mărăşeşti, aşezându-se în acest sens pe primul rând de scaune.Persoana în cauză nu a mai coborât în staţia TPL Mărăşeşti, ci şi-a continuat deplasarea, fără a atrage atenţia nimănui.

La un moment dat, autobuzul fiind în mişcare, în zona staţiei Sala Sporturilor, I. Maria, taxatoare a TPL Suceava,  a observat că sus numitul stă nefiresc pe scaun şi s-a dus să vadă dacă doarme. În acel moment, aceasta a constatat faptul că sus-numitul era decedat. S-a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă care a constatat decesul lui C. Constantin, stabilind drept diagnostic „stop cardio-respirator”.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că C. Constantin suferă de boli cardio-vasculare, fiind diagnosticat în acest sens şi urmând un tratament medicamentos prescris de un medic specialist.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului nu au fost identificate urme de violenţă pe suprafaţa corporală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.