Îndrăgitei artiste sucevene Sofia Vicoveanca i s-a făcut o farsă mai puțin plăcută de 1 aprilie. Astfel, un cetățean a decis să posteze pe rețeaua de socializare Facebook, că artista ar fi infectată cu noul coronavirus și ar fi într-o stare foarte gravă. Aceasta a făcut imediat o postare prin intermediul căreia critică dur mesajul respectivului, subliniind că niciodată nu este bine să sapi groapa altuia, pentru că oricând poți cădea în ea.

De asemenea, artista a precizat că în această perioadă stă în casă și respectă toate indicațiile medicului, ba mai mult, aceasta pregătește noi surprize muzicale pentru cei care-i iubesc muzica și repertoriul.

„Prieteni dragi, de 1 aprilie se fac farse… Ei NU ! «cineva ?» a postat pe Facebook că S.V. (adică eu), infectată de VIRUS în stare gravă… Acelui care a scornit aşa o MINCIUNĂ, îi zic : «nu săpa groapa altuia că pici în ea!» Eu respect toate sfaturile medicilor, de fapt cei care-mi urmăriți îndemnurile în acest sens, pe pagină mi-ați trimis multe comentarii, pentru care vă mulțumesc din inimă! SUNT OK! Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc) şi stau de vorbă cu dumneavoastră ZILNIC. Dacă vi-i la îndemână, şi nu cer prea mult, puteți posta pe paginile dumneavoastră să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi! Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine: răbdare şi fruntea SUS!”, a spus Sofia Vicoveanca.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.