Premierul Sorin Grindeanu a declarat că la ora actuală există o situaţie inedită în PSD în sensul că cineva e prim-ministru şi altă persoană este preşedinte al partidului.

„Sunt membru de 20 de ani în PSD şi în toată această perioadă am văzut tot felul de coabitări. Dacă vă aduceţi aminte, am văzut coabitări între domnul Tăriceanu şi domnul Băsescu, între un prim-,ministru de un fel şi preşedinte de acelaşi fel care aveau anumite puncte de vedere comune. PSD a câştigat alegerile cu un scor unic candidând singur cu un procent unic după Revoluţie. PSD condus de Liviu Dragnea. Avem de data asta iarăşi o situaţie inedită şi anume faptul că e altcineva prim-ministru şi altcineva preşedinte la partid. Relaţia mea cu domnul Dragnea, apropo de coabitare şi de ceea ce înseamnă lucrurile astea, este absolut la fel cum era şi în urmă cu o lună şi jumătate când nu eram nici măcar propunere pentru prim-ministru”, a spus Grindeanu la Realitatea Tv, întrebat dacă există o răceală între el şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Despre eventuale tensiuni în PSD, premierul  a spus că el nu vede acest lucru.
„PSD a fost, este şi sunt convins că va fi pentru o mare perioadă de timp, principalul partid de pe scena politică din România. Am avut în istoria noastră momente în care fost chiar sciziuni, în 1997 domnul Meleşcanu a format ApR, împreună cu alţii de la noi. Nu există tensiuni. Fiecare membru responsabil de partid în acest moment îşi doreşte să îşi ducă la îndeplinire ce a promis oamenilor atât la alegerile locale, cât şi la cele generale”, a menţionat el.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.