Un echipaj de jandarmi a observat sâmbătă, 12 martie, în jurul orei 9:00, la una din intrările din Piața Mică, din municipiul Suceava, un bărbat care oferea spre vânzare țigări de provenienţă extracomunitară.

Acestuia i s-a solicitat să prezinte bunurile pe care le oferea spre vânzare și datele privind identitatea sa, însă acesta a refuzat și a devenit recalcitrant. Jandarmii au procedat la controlul corporal al bărbatului, constatând că aceasta avea asupra sa, ascunsă în buzunarele hainei, cantitatea de 21 de pachete de ţigarete (9 fără timbru fiscal și 12 având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina). Apoi, în urma controlului autovehiculului care aparținea bărbatului, parcat în imediata apropiere a pieței, jandarmii au găsit pe bancheta din spate a autoturismului, un rucsac în care se afla cantitatea de 99  de pachete de țigări, 40 dintre acestea fără timbru fiscal, iar celelalte având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.

Persoana în cauză, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, a refuzat să declare proveniența bunurilor găsite asupra sa. Țigările au fost confiscate, iar bărbatul a fost predat Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.