Doi bărbați reținuți pentru contrabandă, în urma unei urmăriri de 6 km pe frontiera de stat.

Poliţiştii de frontieră din Rădăuți au depistat în trafic, pe raza localităţii Voitinel, jud. Suceava, un autoturism marca Ford Focus, despre care existau informaţii că transporta ţigări de contrabandă.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către poliţiştii de frontieră, fapt pentru care s-a procedat la interceptarea maşinii. După o urmărire de aproximativ 6 km, s-a reuşit oprirea autoturismului, în care se aflau P. Constantin, în vârstă de 32 de ani, din jud. Iaşi şi P. Grigore, de 37 de ani, domiciliat în jud. Neamţ.

La controlul efectuat asupra maşinii, au fost descoperite patru colete ce conţineau 1.960 pachete cu ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană.

S-au început cercetările față de cei doi bărbați, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar faţă de femeie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Cantitatea de ţigări în valoare de 22.000 de lei a fost ridicată de poliţiştii de frontieră în vederea confiscării, iar autoturismul marca Ford Focus, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Lucru Vicov, până la finalizarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.