În jurul prânzului, locatarii unui bloc din Obcini, au sunat la 112, alertând serviciul pentru situații de urgență despre fisurarea unei conducte de gaz.

Astăzi, la orele prânzului, locatarii unui bloc de pe strada Victoriei din cartierul sucevean Obcini, au intrat în panică după ce au simţit un miros puternic de gaze, ca urmare a fisurării unei conducte. După ce au sunat la 112, la fața locului au ajuns echipaje de la Poliţie, Jandarmerie şi E-ON GAZ. Pompierii au constatat că o conductă  emana gaz metan în atmosferă, printr-o fisură. Angajații ISU au balizat zona, pentru a interzice accesul populaţiei, iar după ce au măsurat parametrii aerului din interiorul blocului şi din imediata vecinătate a conductei avariate, specialiștii E-ON GAZ au blindat conducta.  Pompierii au decis că nu este necesară evacuarea oamenilor şi nici sistarea furnizării gazelor naturale.

Potrivit reprezentanților ISU, în urma măsurilor luate de pompierii militari, s-a reuşit evitarea unei catastrofe ce putea pune în pericol viaţa şi siguranţa cetăţenilor din zonă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.