Zeoliții sunt un grup de silicați alcalini-alumini hidratați, cristalini. Aceștia apar în mod natural în rocile sedimentare și vulcanice. Dicționarul medical Dorland, ediția a 30-a, definește zeoliții ca fiind „orice grup de minerale de silicat de aluminiu hidratat; unele sunt folosite ca absorbante sau filtre”. Organismul dumneavoastră se bazează pe ceea ce mâncați și digerați pe parcursul zilei pentru a se menține sănătos, așa că, într-un fel, corpul dumneavoastră se bazează pe dumneavoastră pentru a-i oferi alimentele și mineralele potrivite pentru a-l menține sănătos. Un astfel de mineral este zeolitul. Zeolitul este un super supliment care luptă împotriva toxinelor și pe care ar trebui să îl introduceți în dieta dvs. pentru a promova o viață și un stil de viață mai bune. Acest articol se referă la beneficiile zeolitului găsite prin implementarea suplimentului în viața noastră de zi cu zi.

Ce este pulberea de zeolit?

Zeolitul natural este un mineral care se formează din cenușă sedimentară. Atunci când un vulcan erupe și cenușa și roca topită ating apa de mare, se formează zeolitul. Zeolitul este un mineral care conține în cea mai mare parte siliciu, plin de antioxidanți și proprietăți antivirale care pot elimina, de asemenea, toxinele și metalele grele din corpul nostru. Zeolitul sub formă de pudră este sigur atât pentru consumul uman, cât și pe pielea umană dacă îl folosiți într-o baie de detoxifiere. Producătorul original spune că este de „vulkanischen Ursprungs„, în română: origine vulcanică.

Ce face?

Pulberea de zeolit are o gamă largă de beneficii pentru sănătate, care includ echilibrarea nivelului pH-ului și stimularea sistemului imunitar. Zeolitul are o structură de tip colivie în formă de fagure de miere care este utilă pentru a prinde orice agent rău care se găsește în sistemul tău, cum ar fi toxinele, metalele grele și radicalii liberi. Pentru o listă cu unele dintre beneficiile oferite de introducerea suplimentelor de zeolit în dieta și stilul tău de viață, citește mai departe.

O sursă de antioxidanți

Corpul tău produce radicali liberi care ajută la combaterea agenților patogeni, dar aceștia îți pot distruge celulele, ducând la îmbătrânirea pielii și chiar la îmbolnăvire. Antioxidanții vă pot ajuta să luptați cu excesul de radicali liberi din sistemul dvs. pentru a-i ține sub control, iar corpul dvs. să fie sănătos.

Echilibrarea nivelurilor de pH

Un mare beneficiu al zeolitului este că acesta acționează pentru a vă ajuta rinichii să mențină un nivel sănătos al pH-ului. Având un raport sănătos de pH alcalin și acid, vă asigurați că nu veți avea boli precum artrita, osteoporoza și chiar bronșită.

Ucide toxinele

Zeolitul conține o încărcătură negativă și o structură de colivie care funcționează pentru a atrage și reține toxinele rele, precum și particulele virale, care sunt apoi eliminate prin porii pielii noastre. Corpul dumneavoastră ingerează toxine rele din mediul înconjurător prin aerul pe care îl respirați, apa pe care o beți și alimentele pe care le mâncați. Îndepărtarea acestor toxine oferă șansa ca celulele dumneavoastră să se repare pentru a promova o creștere sănătoasă.

Îndepărtează metalele grele

O altă formă de toxine rele este reprezentată de metalele grele, care se găsesc în sistemul tău. Acestea, la fel ca și toxinele, sunt preluate din alimentele și apa pe care le ingerăm. Aceste metale toxice se acumulează și se cuibăresc în țesuturile noastre și pot duce la boli precum cancerul și bolile de inimă. Zeolitul funcționează în același mod pentru a absorbi metalele grele și a le elimina din sistemul dumneavoastră.

Îmbunătățește digestia sănătoasă

Un alt beneficiu suplimentar al zeolitului este că vă va ajuta sistemul digestiv. Silicatul care se găsește în cadrul zeolitului funcționează pentru a combate diareea și pentru a vă ajuta sistemul să absoarbă mai puțin amoniac. Zeoliții vă ajută, de asemenea, tractul digestiv prin promovarea unei bune absorbții a nutrienților.

Stimulează sistemul imunitar

Agenții antivirali care se găsesc în pulberea de zeolit lucrează pentru a vă stimula sistemul imunitar prin uciderea agenților patogeni, mutageni, patogeni și cancerigeni. Prin iluminarea agenților patogeni dăunători din corpul tău, vei începe să simți un impuls atât în ceea ce privește sănătatea, cât și starea de spirit.

Luptă împotriva cancerului

Mineralele și agenții antioxidanți care se găsesc în cadrul zeolitului natural beneficiază prin stimularea sistemului tău imunitar și combaterea celulelor canceroase.

Întărește sănătatea cardiovasculară

Cușca de zeolit, care lucrează pentru a reține toxinele rele și metalele grele, lucrează, de asemenea, pentru a ajuta la repararea celulelor. Sistemul dvs. cardiovascular se bazează pe faptul că celulele se repară singure pentru a vă menține fluxul sanguin sănătos și curat.

Stimulează capacitatea creierului

Toxinele rele din corpul dumneavoastră lucrează pentru a provoca ceață cerebrală și stări de spirit proaste. Prin iluminarea toxinelor din corpul tău, cu ajutorul suplimentelor de zeolit, faci minuni pentru mintea ta pentru a te menține activă și sănătoasă.

Cum se ia pulberea de zeolit?

Pulberea de zeolit poate fi administrată în câteva moduri diferite. Pulberea poate fi ingerată în organismul tău fie prin administrarea ca supliment alimentar, fie prin aplicarea directă pe piele.

Pe piele

Există trei modalități principale de a aplica zeolitul direct pe piele și anume ca mască, ca produs de curățare sau ca exfoliant.

Pentru a crea o mască de zeolit, faceți o pastă din 1 lingură de pulbere de zeolit la 2 linguri de apă, întindeți-o pe față și lăsați-o timp de aproximativ o oră. O puteți spăla apoi, lăsând porii limpezi și curați.

Pentru un produs de curățare, puteți amesteca 1 lingură de pudră de zeolit cu 1 lingură de ulei de față și o puteți întinde pe față cam la fel ca în cazul măștii. Lăsați-o timp de aproximativ cinci minute și spălați-o. Făcând acest lucru zilnic, vei introduce o curățare zilnică în rutina ta de îngrijire a pielii.

Acum, pentru un exfoliant, puneți pulberea de zeolit într-un bol și folosiți o perie ușoară pentru a o freca pe piele. Pulberea are o textură fină care funcționează perfect pentru a exfolia și curăța pielea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.