Duminică, 17.05.2020, ora 15.35, în timp ce conducea autoturismul pe D.N 15 C, în afara localității Fântâna Mare, la intersecția cu D.N 2 – E 85, un bărbat de 19 ani din comuna Fîntînele nu a respectat semnificația indicatorului ,,Accesul interzis”, a circulat pe sensul opus de mers și a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere ansamblului de vehicule format din autoutilitară care tracta o semiremorcă condus de un bărbat de 34 ani din orașul Frasin, intrând în coliziune cu aceasta.

După impact autoturismul fost proiectat în alt autoturism condus de un bărbat de 46 ani din comuna Fântâna Mare. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 19 ani, a unui tânăr de 18 ani şi rănirea gravă a unei femei de 17 ani şi a unui minor de 6 ani, toţi pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 19 ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.