El nu are doar un gust delicat și bun, ci este și foarte nutritiv, motiv pentru care ar trebui să începi să îl consumi cât mai des. Află care sunt cele mai importante beneficii ale consumului de lapte de cocos și cum îl poți folosi în bucătărie!
1. Scade tensiunea arterială: nuca de cocos este una dintre cele mai bune surse de acid lauric. Acesta are proprietăți antivirale și antibacteriene și este un acid gras asociat cu scăderea colesterolului și reglarea tensiunii arteriale.
2. Ajută la formarea masei musculare: studiile arată că trigliceridele conținute de cocos ajută la creșterea performanței fizice, deci laptele de cocos poate fi un bun combustibil înainte de antrenament. În plus, el conține suficienți nutrienți pentru ca mușchii să se refacă după efort fizic, dar și electroliți, precum magneziul și potasiul, care previn deshidratarea.
3. Ajută la slăbit: poate părea ironic că un produs atât de bogat în grăsimi saturate poate să ajute la slăbit, dar se pare că laptele de cocos are multe proprietăți care au acest efect, scrie divahair.ro. El îți oferă senzația de sațietate pentru mai multe ore și te hidratează, stimulând funcțiile organelor vitale.
Lasa un raspuns