Astăzi, in jurul orei 14:00 Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la un conflict între 4 tineri în incinta unui restaurant din municipiul Rădăuți.

S-a stabilit că 4 elevi la Colegiul Tehnic Rădăuți, colegi de liceu în clasa a 11-a au mers la unitatea respectivă, ulterior iscandu-se un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre tineri, in vârstă de 18 ani din comuna Burla i-a lovit pe doi dintre colegii de 17 si 18 ani cu un cuțit, provocandu-le rani care nu le pun viata în pericol.

După agresiune, autorul a fugit, însă echipajele deplasate cu operativitate l-au identificat în zona in cca. 15 min și l-au preluat în custodie pentru audieri și celelalte activități procedurale.

În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului se vor dispune și măsuri procesuale față de autor.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, Adrian Săraru, a informat că două dintre victime au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți, iar una la Spitalul Județean Suceava. Acesta a adăugat că tinerii au fost înjunghiați în zona toracică, iar în prezent starea lor de sănătate este stabilă.

Fotografia este ilustrativă

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.