Marți, 19 mai, ora 09.40, un bărbat de 63 ani din comuna Moara, în timp ce conducea autoturismul pe VPO2 (varianta ocolitoare a mun. Suceava- venind dinspre Pătrăuți), a efectuat o manevră de întoarcere (pentru a pătrunde pe breteaua care duce spre DN 2, înspre mun. Suceava) și a fost acroșat de autoturismul care circula pe VP O2, tot înspre localitatea Șcheia (venind dinspre mun. Suceava), condus de un bărbat de 20 ani din comuna Zvoriștea.

           În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 63 de ani, precum și vătămarea corporală a conducătorului auto de 20 de ani și a unui pasager de 19 ani din același autoturism din municipiul Suceava, care au fost transportați, cu ambulanţa, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

            Conducătorul auto de 20 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.