În noaptea de 3 spre 4 octombrie 2021, în jurul orelor 00:10, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Morii din localitatea Bădeuți, oraș Milișăuți, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Municipale Rădăuți au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire autoturismului marca Audi A6 cu numărul de înmatriculare de Bulgaria, având direcția de deplasare dinspre DN 2H Bădeuți, conducătorul auto conformându-se semnalului.

S-a procedat la identificarea conducătorului auto, fiindu-i solicitate pentru control documentele personale și cele ale autoturismului în cauză, ocazie cu care acesta a fost legitimat în persoana numitului L. Daniel, cu domiciliul în oraș Milișăuți, localitatea Bădeuți, jud. Suceava, susnumitul aflându-se singur în autoturism. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,43 mg/L alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde, cu consimțământul său, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că L. Daniel figura în carantină până la data de 05.10.2021 inclusiv, fapt pentru care a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 55/2020.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.