Luni, 11 ianuarie, la ora 19:46, P. Aurelian, de 53 ani, din comuna Ciocănești, în calitate de pieton,  fiind într-o vădită stare de ebrietate și în timp ce era întins pe partea carosabilă a DN 18 – strada Principală din comuna Ciocănești, sat Ciocănești, a fost surprins și acroșat cu bara de protecție față a autoturismului marca KIA condus regulamentar de S. Bogdan, de 30 de ani, din orașul Borșa, județul Maramureș, pe direcția Iacobeni către Cârlibaba.

În urma impactului P. Aurelian a rămas întins pe partea carosabilă, rezultând rănirea acestuia. A fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: politraumatism, excoriații faciale, stare de ebrietate, urmând a transmite de urmare evoluția stării de sănătate în funcție de diagnosticul final.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.           

Ulterior personalul din cadrul UPU Vatra Dornei a informat despre faptul că P. Aurelian a decedat la Spitalul municipal Vatra Dornei, la ora 23:13, ca urmare a leziunilor suferite în urma accidentului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.