La 09.11.2019, în jurul ore 05.00, Poliția mun. Vatra Dornei, a fost sesizată prin plângere scrisă de Ș.S de 47 ani, din mun. Vatra Dornei, despre faptul că în seara zilei precedente, în timp ce se afla la domiciliul părinților, a fost lovită cu palma peste față de fratele său, Ș. D, de 42 ani, localnic.

În urma verificărilor efectuate și a audierii părților s-a constatat faptul că în urma decesului ambilor părinți, reclamanta, cu acceptul celorlalți doi frați, a rămas să locuiască în apartament până la definitivarea documentelor privind masa succesorală.

La data de 08.11.2019, în jurul orei 23.30, Ș. S se afla în imobilul menționat, împreună cu fratele ei și încă două persoane cunoscute, unde consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, fratele acesteia, pe fondul consumului de alcool i-a spus persoanei vătămate că urmează să scoată apartamentul la vânzare, întrucât are mare nevoie de bani.

Ș. S a refuzat să creadă cele spuse de fratele ei, menționând că părăsește apartamentul în momentul când primește suma de bani ce i se cuvine. În acest timp, Ș. D s-a ridicat de la masă și i-a aplicat o palmă peste față surorii sale, Ș. S.

Persoana vătămată nu s-a prezentat la spital și nici nu a solicitat o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, considerând că nu este necesar.

De asemenea, acesteia i s-au adus la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003 republicată, prin care are dreptul de a solicita emiterea unui ordin de protecție provizoriu, iar în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a emis ordinul de protecție provizoriu, urmând ca persoana vătămată să locuiască în continuare la aceeaşi adresă din mun. Vatra Dornei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.