Joi, 15 octombrie,  Poliţia Oraşului Gura Humorului a fost sesizată de ofiţerul principal de serviciu din cadrul I.P.J. Suceava cu privire la faptul că a fost informat de Spitalul Judeţean Suceava că un minor în vârstă de 7 luni, a fost internat cu diagnosticul „T.C.C. cu pierderea conştienţei, T.C.F.”, urmare a faptului că a căzut din pat la domiciliu.

S-a stabilit că în jurul orei 1500, în timp ce mama acestuia făcea curăţenie în locuinţă, cel mic s-a ridicat din pat, s-a rostogolit şi a căzut pe pardoseală. Iniţial, copilul nu a prezentat nicio leziune vizibilă sau indicii în acest sens, însă, după circa două ore, a început să plângă şi să se simtă rău, fapt pentru care tatăl său l-a transportat la Spitalul or. Gura Humorului, de unde a fost transferat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „hematom subdural emisferic drept”, starea fiind una stabilă.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte de natură penală şi urmează a fi informată D.G.A.S.P.C. Suceava, pentru a efectua verificări şi a lua eventuale măsuri, conform competenţei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.