Miercuri, 1 aprilie, cadrele Poliţiei Oraşului Cajvana au fost sesizate telefonic de către un angajat I.S.U. Rădăuţi despre faptul că o persoană de sex masculin a fost găsită în stop cardio-respirator în curtea cimitirului din oraşul Cajvana, jud. Suceava.

La faţa locului a fost identificată o persoană de sex masculin ce se afla pe sol cu faţa în sus, care nu prezenta urme vizibile de violenţă, despre care s-a stabilit că se numeşte B. Simion, de 60 ani, domiciliat în oraşul Cajvana.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 15:00, bărbatul, care era groparul localităţii, s-a deplasat de la domiciliu în curtea cimitirului din oraşul Cajvana pentru a săpa un mormânt. În jurul orei 16:30 acesta a fost găsit întins pe sol fără a prezenta semne vitale de către un bărbat, care a apelat la SNUAU 112 pentru a solicita sprijinul unui echipaj ambulanţier la faţa locului.

Echipajul SMURD ajuns la faţa locului i-a efectuat lui B. Simion manevre de resuscitare timp de 30 de minute, rezultatul fiind negativ, constatându-se astfel decesul persoanei.  Bărbatul suferea de afecțiuni medicale cardiovasculare.

Trupul defunctului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Rădăuţi în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă” ce urmează a fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.