Duminică, 9 martie, ora 03.30, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de un tânăr de 25 ani, din municipiul Iaşi, despre faptul că a fost agresat, iar autoturismul său a fost distrus de o persoană necunoscută.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că victim, împreună cu un prieten de 20 ani, din comuna Vama, se deplasau pe str. Dimitrie Cantemir cu autoturismul, ocazie cu care au observat pe partea carosabilă două persoane implicate într-un scandal, motiv pentru care au oprit, neavând spațiu de trecere.

În acel moment, una dintre cele două persoane a venit la autoturism și a început să lovească mașina și apoi a distrus parbrizul. Cei doi prieteni au coborât din autoturism, ocazie cu care persoana care a distrus parbrizul l-a lovit cu pumnul, fără motiv, pe tânărul din județul Iași, iar pasagerul din mașină a fost lovit cu palma peste față de cealaltă persoană implicată în scandal. Polițiștii au reușit identificarea celor doi agresori, ca fiind un tânăr de 28 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc și unul de 32 ani, din comuna Fundu Moldovei, ambii în stare de ebrietate.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.