În data de 26 octombrie, în jurul orei 13.30, pe sensul de intrare în ţară la P.T.F. Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat cetățeanul ucrainean H.O. în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

Existând suspiciuni că acesta ar transporta țigări, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 400 pachete de țigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 600  lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul, în valoare de aproximativ 4.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, întrucât avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor, la finalizarea cercetărilor fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.