Dacă ai copilărit cu romanele lui Jules Verne și ți-a ajuns în brațe „Cinci săptămâni în balon”, cu siguranță o plimbare cu un astfel de mijloc de zbor ar fi un vis împlinit. Dacă în trecut, la începuturile zborului cu balonul, oamenii considerau baloanele a fi un fel de „monștri care respiră foc”, în zilele noastre, ei privesc cu fascinație pe cer și chiar au ocazia să se ridice în văzduh cu balonul cu aer cald.

Dacă una dintre dorințele tale e să zbori cu balonul, Casa Răzeșului te așteaptă cu brațele deschise și privirile înspre cer.

„La Casa Răzeșului niciodată nu te plictisești, mereu apare câte o noutate. De data aceasta ceva inedit, în premieră în Bazinul Dornelor. Duminică 18 august 2019 începând cu orele 8:00 ne vom ridica în aer cu balonul.  Vă așteptăm cu mic cu mare să privim lumea de sus. Invitația nu este adresată doar oaspeților cazați la noi, ci și celor ce locuiesc sau se află prin împrejurimi.
Pentru detalii vă stăm la dispoziție la 📞0761543592”, a transmis Liviu Bazarcă, proprietarul Casei Răzeșului.

Toți cei care își doresc să petreacă un sejur de vis, într-un peisaj desprins parcă dintr-o poveste, trebuie să știe că Pensiunea Casa Răzeșului se află în localitatea Drăgoiasa, comuna Panaci, la 27 km de Vatra Dornei și are facilități Ultra All Inclusive. Zona de răsfăț de la Casa Răzeșului se compune dintr-o privelişte ce îți răsfață și reface ochii și mintea și reprezintă o oază de relaxare unde poți beneficia și de acupunctură, auriculoterapie, masaj de relaxare, masaje terapeutice, masaje anticelulitice și masaj de revigorare.

De asemenea, locul este dotat cu saună, ciubărul răzeșului și piscină. Din dotare nu lipsesc nici mesele festive, grătarul, terasa, proțapul și multe altele. Restaurantul are 68 de locuri ce vă întâmpină cu mâncăruri alese, tradiționale. Prin intermediul pachetelor ofertate, se vor face drumeții în Munții Călimani și împrejurimi, precum și echitație.
Munții Călimani se află la o distanță de 40 km de Casa Răzeșului, iar orașul Câmpulung Moldovenesc se află la 70 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava, situat la 150 km de Casa Răzeșului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.