Viceprimarul municipiului Suceava Marian Andronache a anunțat că angajații Domeniului Public își fac datoria, chiar și în condițiile actuale,  pentru ca orașul să arate cât mai bine atunci când perioada de carantină va fi gata.

„«Acolo unde înfloresc florile există încă speranță!»
Să sperăm că nu va mai fi mult și lucrurile vor reveni la normal, ne vom putea întoarce la activitățile cotidiene și ne vom putea bucura din nou unii de alții.
Angajații Domeniului Public își fac datoria, chiar și în condițiile date, pentru îngrijirea şi înfrumusețarea orașului: fântânile arteziene sunt funcționale, se plantează flori, se gazonează, se cosește iarba, pentru ca orașul să arate bine în momentul când vom ieși din casă”, a transmis Marian Andronache.

Viceprimarului sucevean i-a îndemnat pe suceveni să respecte în continuare măsurile de prevenție indicate de autorități și să rămână cât mai mult în case.

„Din tabloul primăvăratic al Sucevei, lipsesc cele mai frumoase flori: râsetele colorate ale copiilor care se joacă în parcuri, jocurile de șah din parcul de la Policlinică, plimbările și chiar claxoanele din orele cu trafic intens.
Ține de noi să ne putem întoarce cât mai devreme la un ritm normal al activității. Haideți să respectăm în continuare măsurile de prevenție indicate de autorități și să rămânem cât mai mult în case.
Să ne revedem sănătoși, iar până atunci vreau să vă bucur privirea cu florile care împodobesc acum orașul”, a conchis viceprimarul Marian Andronache.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.