Cu 93 de zile înainte ca sucevenii să își aleagă primarii, consilierii locali și județeni, respectiv președintele Consiliului Județean Suceava, Partidul Național Liberal a anunțat, prin președintele Gheorghe Flutur, că au fost desemnați toți candidații pentru funcția de primar, urmând ca până pe data de 31 martie să fie finalizată lista cu membrii din deliberativele locale și din cel județean.

„Am desemnat toți candidații de primari în județul Suceava în toate cele 114 unității administrativ teritoriale. Ultimul a fost Cătălin Miron, la Rădăuți, care a fost validat de Comitetul Executiv Județean, deci avem toți candidații în dispozitiv”, a precizat președintele Gheorghe Flutur, care a declarat că șeful campaniei electorale este Viorel Seredenciuc, secretar general al PNL.seredenciuc viorel

Pentru o eficiență crescută în procesul electoral din 5 iunie, conducerea PNL a decis crearea a cinci departamente şi anume: electoral, juridic, financiar, de comunicare şi de organizare evenimente. Totodată, liderul PNL a subliniat faptul că județului va fi împărțit pe 11 zone, iar fiecare zonă va fi coordonată de către patru persoane, care vor face instruiri zonale cu candidații liberali.

Președintele Flutur a precizat că în acest moment candidații lucrează la oferta de dezvoltare a localităților, care trebuie să se înscrie în oferta elaborată pentru tot județul de PNL.

O primă particularitate pentru aceste alegeri, în oferta candidaților, este reprezentată de identificarea și atragerea de investiții, respectiv crearea de noi locuri de muncă.

„Suntem pentru continuarea marilor investiţii de modernizare, drumuri, apă, canal, dar cerem candidaţilor de primar identificarea de investiţii pentru crearea de locuri de muncă fie şi două – trei într-o localitate. Acesta este scopul PNL, să revitalizeze judeţul Suceava în ceea ce priveşte crearea de locuri de muncă şi în special pentru tineri”, a spus preşedintele PNL Suceava.

 

Organizația PNL Suceava a încheiat procesul de fuziune

Astăzi, 4 martie, PNL va finaliza procesul de fuziune la nivelul întregului județ prin desemnarea de președinții unice pentru municipiul Rădăuți și Fălticeni. La Rădăuți funcția de președinte va fi preluată de Cătălin Miron, în timp ce la Fălticeni fostul preot Liviu Mihăilă va asigura conducerea interimară.

 

Flutur a precizat că în prezent se lucrează la listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi pentru Consiliile Locale din judeţ. Potrivit liderului PNL Suceava, candidaţii pentru Consiliul Judeţean vor reprezenta toate zonele judeţului şi vor proveni din domenii de activitate diverse.

Pentru Consiliul Județean lista va fi deschisă de senatorul Gheorghe Flutur, care va fi „locomotiva” partidului.

Trebuie spus că Gheorghe Flutur va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean urmând să deschidă lista de consilieri judeţeni

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.