În localitatea Marginea, pe DN 17A, un bărbat de 41 ani a provocat un accident marţi seară, din care a rezultat o victimă încarcerată.

În timp ce conducea autoturismul, bărbatul s-a angajat în depăşirea unui vehicul cu tracţiune animală condus de un localnic de 39 ani, iar din sensul opus circula autoturismul condus de un bărbat de 54 ani, din comuna Marginea. Din cauza nepăstrării distanței față de vehiculul depășit, primul autoturism a intrat în coliziune laterală cu vehiculul cu tracţiune animală și în coliziune frontală cu autoturismul din sens opus.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 33 ani, din comuna Marginea, pasager în autoturismul angajat în depăşire. Conducătorii auto și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 41 ani, iar în cazul celuilalt conducător auto şi a conducătorului de atelaj rezultatele au fost negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a intervenit cu modulul SMURD, autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţă.

Militarii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la acumulatori, concomitent cu extragerea persoanei încarcerate, acordarea primului ajutor medical şi transportul la ambulanţă. Rănitul a fost preluat de către un echipaj SAJ şi transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.