Managerul interimar al Centrului Cultural Bucovina (CCB), Sorin Filip, și-a prezentat bilanțul de activități începând cu perioada de când a preluat această conducere. Într-o lună și două săptămâni de când este manager interimar, Sorin Filip a declarat că la Centrul Cultural Bucovina au avut loc multe activități și evenimente culturale.

„Nu este chiar ușor, dar nici foarte greu. Am în subordine trei instituții, dar având în spate o echipă bună de profesioniști, iată că pot spune că realizăm lucruri frumoase”, a declarat Sorin Filip.

Acesta a subliniat că publicul a fost numeros la evenimentele organizate atât în orașe, cât și în mediul rural.

„Evenimente organizate au avut un impact foarte mare asupra iubitorilor de folclor”, a concluzionat Filip.

sorin-filip

Potrivit managerului interimar al Centrului Cultural Bucovina, în această toamnă Ansamblul Ciprian Porumbescu va realiza o nouă premieră, având un titlu sugestiv: „Spectacol muzical coregrafic «Hai în Bucovina!»”. În acest spectacol, a menționat managerul, vor debuta atât instrumentiști noi cât și interpreți tineri.

„Ne pregătim pentru «Produs în Bucovina» la care vom fi prezenți în cele trei zile. Apoi, vom avea două spectacole în București, vom începe anul școlar la «Școala populară de artă», an în care s-au înscris peste 300 de copii, pentru anul I, la disciplinele vioară, canto, chitară, instrumente populare, pian, orgă sau pictură”, a mai declarat Sorin Filip.

 

Sorin Filip nu va candida pentru funcția de manager al Centrului Cultural Bucovina

Sorin Filip, managerul interimar al Centrul Cultural Bucovina, a declarat că nu dorește să participe la concursul pentru ocuparea acestei funcții, deoarece dorește să se dedice carierei profesionale și cântecului.

„Sunt 20 de ani și cântec în care eu am slujit cu credință scena, cântecul și m-am dăruit acestei profesii. Nu aș spune că nu vreau să fiu director sau manager la CCB, dar acest lucru presupune foarte multă responsabilitate și ar trebui să îmi neglijez partea mea profesională. Am muncit prea mult ca să dau cu piciorul acestei activități”, a concluzionat Sorin Filip.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.