Primăria și Consiliul Local Adâncata organizează marți, 15 august, Ziua Comunei și Festivalul Folcloric „Satule de sub pădure. Manifestările vor debuta de la ora 15:00, pe Stadionul din comuna Adâncata, iar cei prezenți se vor putea bucura de spectacole folclorice susținute de artiști îndrăgiți.

Astfel, pe scenă vor evolua Nicoleta Cojocaru, Ansamblul Folcloric „Stejărelul” Dărăbani, Doina și Ciprian Petroaie, „Bujorul de Munte Cârlibaba”, Gheorghiță Rotaru, „Plaiurile Pojorâtei, Nicoleta Hafiuc, Petronela Butnariu, Ansamblul „Luca Arbure” Arbore, Taraful „Florin Mucea”, dar și artiști locali.

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, a anunțat că invitatul special al acestei ediții va fi Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Tot în cadrul acestui eveniment, cuplurile din comună care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie vor primi diplome de excelență și vor fi binecuvântate de preotul satului, în cadrul unei slujbe religioase ce va fi oficiată în Biserica de lemn din Adâncata. De asemenea, vor fi premiați  și cinci elevi olimpici din comună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.